Online Theater op maat!

Boek nu de Online Big Mo Impro Theatre Show! Een unieke vorm van Interactief Online Theater. U zoekt een manier om mensen online te verbinden? Wij hebben een aanbod dat werkt!

Tijdens de crisis ontwikkelden wij een NIEUWE manier van theater maken: 100% covid proof!

In no time gingen we van uitdaging naar oplossing: een professioneel aanbod om interactief theater te streamen binnen iedere setting.

 

Live Online Theater interactieve streaming digitale dagvoorzitterToen even niemand meer kon optreden zijn wij meteen gaan kijken wat er wel kon. We hebben van de nood een deugd gemaakt en brachten onze acteurs digitaal bij elkaar vanuit hun eigen huiskamer. Met heel veel improvisatietalent, kabels, camera's en doorzettingsvermogen en vooral ontzettend veel plezier! Dat groeide uit tot de mogelijkheid om te streamen naar ieder platform. Theater via zoom, dagvoorzitterschap op webbex, een online voorstelling op youtube. De mogelijkheden zijn eindeloos.

U profiteert van onze ervaring, en wij sluiten aan op het communicatieplatform van uw keuze. Dankzij onze professionele partners kunnen we ook eenvoudig opschalen naar de grootste projecten. 

 

Bekijk de trailer: Online Interactief Theater: internationaal UNIEK format!

 
 

Theater streamen tijdens webbinars, videovergaderingen en online bijeenkomsten!

 
Met de inzet van de meest moderne techniek is het voor theatergroep The Big Mo nu mogelijk om altijd en overal live interactief theater te brengen. In huiskamers, theaterzalen, webbinars en andere digitale bijeenkomsten.

Op het hoogtepunt van de crisis brachten wij vier acteurs samen vanuit hun eigen woonkamer in onze virtuele decors.

Wij beschikken over een stabiel platform waarmee wij theater streamen naar iedere communicatiedienst, zoals zoom, teams of webbex. Live vanuit onze eigen studio of vanaf uw locatie. Lokaal en zelfs wereldwijd.

Door een samenwerking met vertrouwde partners kunnen we opschalen naar ieder niveau en budget. Van zoomborrel tot internationale aandeelhoudersvergaderingen. Wij zijn er klaar voor.

We gebruiken virtuele decors, filmtechnieken, theaterervaring en interactie om tot een unieke mix te komen die aansluit bij uw doel.

Online theater in verassende decors!

Ontspannen en inspireren: een lach als contactmoment voor betekenisvolle online communicatie

We zien dat de digitale communicatie in al zijn glorie en mogelijkheden helaas ook impact heeft op de contactmomenten. Videovergaderen vraagt meer van de concentratie omdat we ten opzichte van live contact bepaalde comunicatie-signalen moeten missen. Dat merken onze hersenen. En dat gaat ten koste van de waardevolle online mogelijkheden die juist nu voor handen liggen! 

We vinden het belangrijk om betekenisvolle contactmomenten te faciliteren voor u. Online en offline. Dat doen we met humor, een lach, maar ook met aandacht voor uw inhoud en verhaal. 

De spanningsboog van een videovergadering is anders dan een live bijeenkomst. Om de aandacht vast te houden is de flow en dynamiek belangrijk. Met online theater houden wij uw publiek betrokken!

 

Online theater op maat

- cabaret, sketches en online storytelling

- digitaal dagvoorzitterschap

- film en videomateriaal op maat. Training en voorlichtingsfilms, sketches, promo's en meer. 

- online trainingsacteren 

- online workshop camerabewustzijn, camera-acteren en digitale presentatievaardigheden

- ook in het Engels en met wereldwijde interactieve verbinding!

 

Theater online door The Big Mo. Voor bedrijven die willen verbinden.

 
 
 

Meer info? Stuur ons een e-mail Boek eenvoudig bij 2BeMoved.nl Direct online Boekingsformulier

Wij werken onder meer voor:

Ministerie van Algemene Zaken

Ministerie van Algemene Zaken

Matis Paris

Matis Paris

Jetix

Jetix

Commercium Business Experts

Commercium Business Experts

Feenstra

Feenstra

Rotary

Rotary

Bureau Jeugdzorg

Bureau Jeugdzorg

Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeurs Utrecht