Scrum and The definition of Fun

Scrum based werken is al best een uitdaging op zich, maar hoe hou je stand-up meetings zonder fysiek scrumbord? Hoe presenteer je het eindproduct over een Microsoft Teams meeting? Hoe laat je mensen snel samenwerken als je niet bij elkaar in een projectkamer zit? En vooral: The Definition of Fun: Hoe houden we de sfeer en de vaart erin!!

The Big Mo gelooft in mensenwerk, inspelen op veranderingen en plezier: ook bij Het Nieuwe Werken!

scrum fun online Met het Big Mo interactief theater dagen we je collega’s uit om uit hun comfort zone te treden, snel in te spelen op veranderende omstandigheden en om samen vraagstukken op te lossen op een laagdrempelige interactieve manier. Het gaat hier om samen plezier maken en lachen met een knipoog naar dagelijkse valkuilen. 

The Big Mo heeft het “Scrum & The definition of Fun” virtueel gemaakt, zodat het altijd door kan gaan, hoe streng de maatregelen ook zijn.

The Big Mo zorgt voor alle technische aspecten, zodat iedereen op de zaak of thuis mee kan doen. Het programma is hiermee juist nog verrassender en creatiever door geworden en sluit aan op de uitdagingen van het “Thuis” werken.

Uw collega’s zijn geinspireerd om op een creatieve manier taken af te ronden, weten elkaar weer te vinden en The Definition of Fun heeft een Online gezicht gekregen !

Nieuwsgierig? Stuur een mail of bel meteen!

Meer info? Stuur ons een e-mail Boek eenvoudig bij 2BeMoved.nl Direct online Boekingsformulier

scrum and definition of fun online theater op maat

 

Download nu de gratis PDF brochure met alle informatie over online theatervoorstellingen voor uw bedrijf!

PDF brochure Online Theater voor uw bedrijf