Geplaatst op 15-05-2015

30 mei The Big Mo met Puppet-X in het Veurtheater!!

Op 30 mei ontvangt The Big Mo speciale gasten tijdens hun Comedy Night 10. De poppen-cast van Puppet-X!!

30 Mei: Comedy Night 10 in het Veur Theater (met Puppet-X!!)

In 2015 bestaat The Big Mo 10 jaar, en dat gaan ze vieren, samen met U! Bijvoorbeeld met deze zinderende Comedy Night met als speciale gasten de cast van PUPPET-X!!!
(Puppet-X is de Nederlandse impro poppen show voor volwassenen, en de improvisatie sensatie van het jaar!)

Lachen op 30 mei in het Veur theater!
Snelle grappen, hilarische sketches en zo af en toe een rauwe scene vol keihard emotioneel theater. Na tien jaar is The Big Mo nog niets van hun bevlogen energie kwijtgeraakt. Sterker nog: ze blijven uitdagend, actueel en vernieuwend. Bestel je kaarten HIER

The Big Mo werkt met een poule van de meest getalenteerde professionele improvisatie acteurs van Nederland. Deze Big Mo acteurs staan te trappelen om samen met jullie het 10 jarig jubileum te vieren samen met de cast van Puppet-X

Kijken of meedoen!
Deze Comedy Nights worden zo interactief als je zelf wilt. Je komt kijken, beslist mee over het verloop van de sketches of je grijpt je kans op een rol in de spotlights! The Big Mo is met recht de meest interactieve theatergroep van Nederland.

Andere activiteiten:

In 2015 en heel seizoen 2015-2016 organiseert the Big Mo tal van jubileumactiviteiten voor publiek, opdrachtgevers en klanten. Maak kennis met impro door een workshop te volgen van een van de Big Mo acteurs, of ga de verdieping in met een masterclass.

Cast:
Martijn Loerakker
Monique van Aken
Remy van Keulen
Jochem Meijer
Richard Roling

Speciale muzikale gast: Marco van Duuren!

Locatie: Het Veurtheater Leidscheam-Voorburg, Damlaan 44, Leidschendam-Voorburg

Aanvang: 20:30

Bestel nu uw kaarten via het Veur Theater


Terug