Geplaatst op 12-09-2014

Workshop Teambuilding met improvisatietechnieken

Direct positief resultaat boeken met je collega's en verder bouwen op deze succeservaringen. Dat is het effect van een workshop teambuilding die gebaseerd is op improvisatie technieken.

De workshop teambuilding van The Big Mo is gebaseerd op drie basisprincipes die professionele acteurs uit het improvisatietheater wereldwijd succesvol gebruiken:

1) Denken en handelen in het hier en nu.
2) Zeg Ja, en! In plaats van Tja, maar...
3) Er is geen schaarste aan mogelijkheden, er is een overschot aan opties. De kracht is de om snel en doeltreffend de juiste keuzes te maken.

blog workshop teambuilding the Big Mo

 

Tijdens een Workshop Teambuilding van The Big Mo gaan uw deelnemers / teamleden/  medewerkers of conferentiebezoekers met deze effectieve improvisatietechnieken aan de slag. Theater is hierbij middel, maar ook een doel. Iedereen kan sketches spelen, en de spelopdrachten zijn zodanig dat succes gegarandeerd is.

Van de eerste tot en met de laatste minuut  leren de deelnemers door praktische ervaringen de kracht van efficiënt samenwerken. Een evenwichtig opgebouwd programma daagt iedere deelnemer op het eigen niveau uit.

Tijdens een Workshop Teambuilding van The Big Mo wordt er gelachen, geleerd en genoten.
Nieuwe teams smeden banden, en bestaande teams halen de banden aan. De vandaag geleerde vaardigheden op het terrein van samenwerken en efficiënte creativiteit zijn morgen al inzetbaar in uw team.  Kijk voor meer informatie over workshops teambuilding door The Big Mo op https://thebigmo.nl/bedrijven/workshop-teambuilding

The Big Mo heeft in de afgelopen jaren honderden workshops verzorgt.
Voor teams uit bankwezen, technologie, bouwen en wonen. Maar ook voor defensie, politiek docenten en artsen. Onze ervaring is er nu voor u.


Terug