Geplaatst op 11-09-2014

Als ik bedrijfstheater wil boeken, waar moet ik dan op letten?

Het is belangrijk dat de voorstelling voor jouw bedrijf aansluit op de doelen die jullie er mee willen bereiken. Doelgericht bedrijfstheater dus.

Boek je een voorstelling om jouw publiek lekker te laten lachen? Of zoek je Interactief bedrijfstheater om het gesprek op gang te brengen, waarin discussie en uitwisselen van ideeën centraal staan?

bedrijfstheater blog the big mo 1

Het is dus belangrijk dat de voorstelling voor uw bedrijf aansluit bij uw doelgroep en uw boodschap. Met bedrijfstheater van The Big Mo kunnen we dat allemaal voor u faciliteren.
Wij kijken naar uw situatie. Wie zitten er straks in het publiek? Uw klanten, uw personeel, het hoger management of de bewonersvereniging. Wat is uw boodschap? Informatie overbrengen? Of is het onze opdracht om het gesprek te faciliteren middels bedrijfstheater?

Wij werken met bedrijfstheater voor uw succes.
En dat succes zit hem in onze persoonlijke aanpak. Wij komen bij u langs voor een persoonlijk intake . Op locatie bij uw bedrijf, en op de speellocatie. We stellen u vragen, en u vertelt. Wij overleggen, adviseren, en stellen nog een paar vragen. Vervolgens krijgt u een opzet op maat, die na uw akkoord in productie gaat. Een voorstelling, workshops of combinatie. – lied op maat of typetjes. The Big Mo levert een volledig pallet.

Hierbij selecteren we acteurs uit onze poule, op basis van hun profiel, zodat de speelstijl op uw wensen wordt toegesneden. Voor iedere actrice en acteur geld dat ze uitermate getalenteerd zijn

Zo bereikt u in een een keer een grote groep mensen op een actieve en positieve manier op een mainier die bij u past.

Kijk voor meer informatie op www.thebigmo.nl/bedrijven/bedrijfstheater


Terug