Geplaatst op 19-10-2014

Teach Like a Champion interactieve lezing en voorstelling op maat

Samen met de CED-Groep verzorgt The Big Mo interactieve voorstellingen voor het onderwijs. Voor uw studiedag en trainingstraject. Gebaseerd op de effectieve technieken uit "Teach Like a Champion" van Doug Lemov. Voor onderwijzers en docenten op ieder niveau!

Deze samenwerking tussen de CED-groep en The Big Mo is bij uitstek geschik voor scholen en scholengroepen die een studiedag willen organiseren, of een langer lopend trainingstraject willen aftrappen met een onvergetelijke en inspirerende dag.

Voor studiedagen in primair onderwijs en voortgezet onderwijs zijn er toegespitste lezingen, ieder gerichtt op de eigen praktijk. De bijdrage van The Big Mo zorgt ervoor dat ook humor en interactie niet ontbreekt, terwijl de inhoud steeds centraal blijft staan.

"Bij Teach Like a Champion staat het verbeteren van het onderwijs centraal. Het is een gereedschapskist voor iedereen in het onderwijs Je lessen krijgen meer effect en onderwijsdoelen worden efficienter behaald. Teach Like a Champion is een zeer effectief boek voor onderwijzers en docenten."

Teach like a champion CED  The Big Mo theater

Teach like a champion CED groep studiedag onderwijs interactief The Big Mo theater

Meer informatie over de mogelijkheid om bedrijfstheater van The Big Mo in te zetten voor uw organisatie of evenement kunt u vinden op onze website


Terug