Geplaatst op 08-08-2016

Monique blogt over de Big Mo workshop Teambuilding

Big Mo acteurs gaan aan het bloggen over hun passie en ervaringen. In dit blog Monique van Aken aan het woord over de Big Mo workshop teambuilding.

big mo blog monique workshop teambuildingAls actrice en trainer ben ik volop betrokken bij de workshop teambuilding die The Big Mo verzorgt voor bedrijven.

Ik geniet er van om met een groep mensen te mogen werken die bij de start nog geen idee hebben over hoe ze aan het eind zullen terugkijken op de dag. Om de verandering in de groep te zien. De sfeer, de onderllnge relaties. Want er is veel te bereiken met een goede workshop teambuilding.

De groep komt meestal ietwat onwennig binnen. Logisch. Al je collega’s bij elkaar en het voelt alsof je terug bent in de schoolbanken.

Daarom vind ik het belangrijk om meteen veiligheid binnen de groep te creëren. We starten laagdrempelig. Contact is de basis voor veiligheid.

blog workshop teambuilding The Big Mo Monique van Aken

In een workshop teambuilding staat contact maken centraal

We leren elkaar deze dag beter en wellicht ook anders kennen.
Het leuke is dat fouten maken mag in deze workshop. Ze worden vandaag zelfs beloond. En dat werkt echt heel bevrijdend. We zeggen “ ja “ in plaats van  “ ja ,maar…” En zo springen de deelnemers met elkaar vol plezier in het diepe. Alleen dan kun je leren.

Wat ik uitstraal naar de deelnemers: Je hebt even geen verantwoordelijkheid, die ligt vandaag bij mij. Deelnemers mogen spelen en contact maken. En hierbij verassen ze zichzelf, maar ook elkaar.

En dat gaat razend hard. Mensen willen graag ontspannen en plezier maken met elkaar. Dit alles binnen het veilige kader die de workshop teambuilding je biedt.

Ik zie het als een minivakantie. Een anti-stress sessie voor de groepsverbanden. 

En dan vliegt de tijd... en is de traingssessie voorbij.

Tijd voor de borrel en nagenieten met elkaar. Er valt heel wat te bespreken...

Ook een workshop teambuilding organiseren voor jouw organisatie? Kijk op www.thebigmo.nl

workshop teambuilding improvisatie tweetallen met Monique


Terug