Schoolvoorstellingen

Met meer dan 200 schoolvoorstellingen per jaar door heel Nederland zijn onze acteurs perfect ingespeeld op wat er bij uw leerlingen leeft.

The Big Mo heeft voor ieder schooltype en ieder niveau een passend aanbod.        

Van basisonderwijs tot voortgezet onderwijs, van VMBO tot HBO en universitair.

Voor onze schoolvoorstellingen werkt The Big Mo met acteurs die een jarenlange ervaring hebben met het spelen voor onderwijs en affiniteit hebben met de doelgroep. Deze acteurs zijn vaak zelf werkzaam (geweest) als docent of hebben een relevante didactische opleiding gevolgd.

Eenvoudig boeken

Alle voorstellingen en workshops van The Big Mo boekt u via Theater in School. Femme en Nathalie zijn onze contactpersoon voor de schoolvoorstellingen van The Big Mo. Klik hier voor de contactgegevens.

Voor al uw vragen of overleg kunt u natuurlijk ook altijd direct contact met The Big Mo opnemen. Wij denken graag met u mee!

Meer info? Stuur ons een mail Boek nu via theaterinschool.nl Direct online Boekingsformulier

 

 

Foto's van een schoolvoorstelling

 

Maatwerk

Een telefonisch intakegesprek zorgt ervoor dat de voorstelling perfect aansluit op de behoefte van uw leerlingen en uw doelstellingen voor deze activiteit.

Wij werken graag met thema’s uit uw projectweken of lesprogramma. Relevante onderwerpen maken we op beeldende wijze concreet, inzichtelijk en bespreekbaar.

In ons theater voor het basisonderwijs kunnen dit thema’s zijn zoals Lente, Taal, Wie ben Ik? De schoolvoorstellingen hebben vaak één verhaallijn die samen met de kinderen wordt ‘ontdekt’. Kinderen mogen zelfs verkleed komen.

In de schoolvoorstellingen het Voortgezet Onderwijs vinden we vaak aansluiting in onderwerpen als veiligheid en verantwoordelijkheid, alcohol/drugs voorlichting of politiek bewustzijn. Maar een luchtige cabaret / theatervoorstelling die past binnen uw CKV lesplannen kan natuurlijk ook. Lees meer over de twee basis typen voorstellingen waarmee we alle kanten op kunnen onder het kopje Voortgezet Onderwijs.

Kinderen bij een basisschoolvoorstelling

 

Super Interactief

Schoolvoorstellingen van The Big Mo zijn voorstellingen waar iedereen aan meedoet. Van basischool tot vmbo of VWO. Het publiek denkt mee over het verloop van de sketches, of speelt zelfs de hoofdrol. Omdat de inhoud van de voorstelling in samenwerking met het publiek tot stand komt sluit een schoolvoorstelling van The Big Mo altijd aan op de belevingswereld van uw doelgroep.

Neem vrijblijvend contact op:

The Big Mo boekt u via Theater in School. Klik hier voor de contactgegevens.

Voor inspiratie of overleg kunt u natuurlijk ook altijd direct contact met The Big Mo opnemen.

Meer info? Stuur ons een mail Boek nu via theaterinschool.nl Direct online Boekingsformulier