Muzikanten gezocht met improvisatietalent

Doorlopende vacature: muzikant gezocht met improvisatie talent

Muzikanten gezocht met improvisatietalent

Wij zoeken enthousiaste muzikanten met improvisatie talent om ons team te versterken. Je bent werkzaam als ZZP-er, in bezit van rijbewijs en voornamelijk ook overdag beschikbaar. Een opleiding in de muziek is zeker welkom, maar ervaring, talent en motivatie zijn minstens zo belangrijk.

We zijn met name op zoek naar toetsenisten, pianisten en keyboard spelers of muzikanten die meerdere instrumenten bespelen en zich thuis voelen in uiteenlopende genres en muzikale stijlen. Improvisatievermogen is jouw belangrijkste eigenschap.

Als muzikant ben je verantwoordelijk voor de muzikale ondersteuning van de scenes die onze acteurs spelen.  Dat betekent dat je bijvoorbeeld het ene moment een scene uit een western of musical ondersteund en het volgende moment een scene met een horror sfeer of film noir kunt begeleiden. Je kleurt de emotie van een scene in met subtiele ondersteuning of een bombastische uitbarsting.
Jazz, hip-hop, blues of opera het kan in onze voorstellingen allemaal voorbij komen. Als muzikant kun je snel schakelen en aanvoelen wat nodig is om de scene compleet te maken.

Je gaat spelen in onze poule van acteurs in onze voorstellingen voor het onderwijs of bedrijfsleven. Een brede algemene ontwikkeling maar ook affiniteit met specifiek de doelgroep jongeren is dus belangrijk.

The Big Mo speelt voor bedrijven, scholen en theaters door heel Nederland. We bieden een leuke werksfeer in een enthousiast team, duidelijke afspraken en een goede vergoeding.

Kijk voor meer informatie op onze website www.thebigmo.nl

Stel jezelf voor als improvisatie muzikant

Stuur een mail met cv, eventueel een link naar jouw eigen website, foto's of video en een begeleidend tekstje waarin je jezelf voorstelt naar: auditie@thebigmo.nl

Na ontvangst van je sollicitatie nemen we altijd contact met je op. Bij de juiste klik nodigen we je uit voor een audite-ronde met ander aspirant acteurs

Functie-eisen:

Ervaring met live theater, vooral improvisatie stellen we op prijs

Je beschikt over je eigen instrument(en) en kunt deze zelf vervoeren.

In bezit van rijbewijs B

Nederlands: spreken en schrijven

Affiniteit met jongeren

Mocht je naast jouw talenten als muzikant ook ervaring hebben als acteur nodigen we je zeker uit om te reageren.

Wanneer je ervaring hebt in het verzorgen van workshops (acteren, zang, dans, muziek) is dat ook goed om te vermelden in je reactie.

Arbeidsvoorwaarden: op basis van ZZP, freelance in een team van enthousiaste medespelers in een leuke werksfeer.

Werkzaamheden: muziek maken, optioneel ook verzorgen van workshops of trainingen.

 

We streven ernaar om binnen 14 dagen na ontvangst op iedere mail te reageren. Per mail of telefonisch.
Aan de de bovenstaande beschrijving kunnen geen rechten worden ontleend. Het betreft een vrijbijvende uitnodiging om jezelf voor te stellen. We kijken uit naar je mailtje.