Over The Big Mo

 

 

  • Het moment waarop alles samenvalt. Dàt is The Big Mo.
  • Dat ene moment waarop alles blijkt te kloppen. Dàt is The Big Mo.
  • Wanneer de som meer wordt dan het totaal van alle delen. Dàt is The Big Mo.

Wij geloven dat creativiteit van ons allemaal is. Dat iedereen beschikt over de mogelijkheid om bij te dragen aan het proces waarin groepen èn individuen tot nieuwe ideeën kunnen komen. Daarom zijn onze voorstellingen interactief, en onze workshops gericht op het delen van de technieken die improvisatie en creatief samenwerken mogelijk maken.

 

 

Van theater naar maatwerk.

Omdat elke school en elk bedrijf uniek is maken wij onze voorstellingen voor u op maat. Door middel van improvisatie kunnen wij elk thema in onze shows verwerken, van shows over normen en waarden in de brugklas tot shows over de kernwaarden van uw bedrijf; alles is mogelijk.

Vanaf de eerste voorstellingen kwamen er verzoeken binnen om eens te spelen op een congres, een middelbare school of een productpresentatie.

Daar ontdekte The Big Mo dat de flexibiliteit van improvisatietheater volop mogelijkheden bood om de voorstellingen volledig op maat voor de klant te maken. Improvisatietheater is altijd actueel, en kan inspelen op wat er op dat moment leeft onder de mensen in de zaal. We gebruiken theater hierbij als middel tot gesprek, educatie, voorlichting of lekker ter ontspanning en vermaak, voor groepen van jong tot oud.

 

Bedrijfstheater van The Big Mo voorstelling in Rotterdam

 

Meer dan 200 improvisatie voorstellingen op maat per jaar

Wij maken 200+ voorstellingen per jaar op basis van improvisatie.

The Big Mo is flexibel, ook in de eigen bedrijfsvoering. Omdat we aan de lopende band voorstellingen ontwikkelen voor uiteenlopende doelgroepen (van basisscholen tot bankmanagers) hebben we een uitstekend contact met de verschillende markten en staan we midden in de trends die op dit moment leven. The Big Mo speelt voor Quote 500 bedrijven én voor VMBO-kader. Door deze ervaringen in vele verschilende sectoren weten wij wat wel en wat niet aansluit bij uw doelgroep.

Wij nemen onze ervaring mee naar iedere nieuwe voorstelling, waarbij we steeds weer nieuwsgierig blijven naar de verhalen van de zaal.

Improvisatie betekent dat er ook altijd een element van samenwerking met het publiek in de voorstellingen zit. Van korte gesprekken met mensen in de zaal als inspiratie voor scènes tot en met vrijwilligers die meespelen op het podium onder vakkundige begeleiding van onze acteurs.

Als theatergroep combineren we graag verschillende stijlen. Cabaret en comedy zijn daar zeker belangrijk in, maar ook terugspeeltheater of trainingsacteren maken deel uit van ons repertoire.

 

Voorstelling op maat met een cast die bij uw doelen past

 

Unieke samenstelling

The Big Mo werkt voor iedere voorstelling en iedere doelgroep met een poule van ervaren en zeer vakbekwame acteurs en muzikanten die affiniteit met uw doelgroep hebben. De acteurs van The Big Mo zijn enthousiast, professioneel, betrokken en altijd nieuwsgierig.

We werken met ‘harde kern’ van acteurs waarmee u onder het kopje  spelers  kennis kunt maken. U zult deze acteurs regelmatig terug zien in onze voorstellingen. Naast deze veelzijdige acteurs heeft the Big Mo een ‘zachte kern’ van meer gespecialiseerde acteurs tot haar beschikking voor die klussen waarbij dat nodig is.

Omdat The Big Mo met een uitgebreid netwerk van acteurs werkt kunnen wij voor iedere productie een team samenstellen dat past bij die specifieke voorstelling.

 

Bedrijfstheater op maat The Big Mo Den Helder

 

Geschiedenis

De groep is in 2004 opgericht door Martijn Loerakker. De mix tussen zijn solo cabaret en de improvisatie sketches van vier acteurs vormde de basis voor de eerste voorstelling, die hetzelfde jaar in première is gegaan in Theater aan het Spui in Den Haag. In de afgelopen jaren heeft de groep gemiddeld ieder seizoen een nieuwe voorstelling geproduceerd.

U kunt ze terugvinden in ons archief. Bestel alvast kaartjes voor de huidige productie hier.

improvisatie theater op maat voor bedrijven The Big Mo

In de loop der jaren is het aanbod van The Big Mo uitgebreid over drie sectoren; Bedrijven, Onderwijs en Theater.In 2010.is ons aanbod voor onderwijs officieel aangevuld met een tak voor het basisonderwijs.

Zo heeft The Big Mo in de afgelopen jaren een zeer uitgebreide ervaring opgedaan in het spelen voor de meest uiteenlopende groepen.

Improvisatietheater met publiek interactief voor bedrijven foto

Bel of mail 2Bemoved voor boekingen vanuit theaters, bedrijven en organisaties of Theater in school voor educatieve voorstellingen voor opties op uw voorkeursdatum, boekingen en meer informatie. Of neem direct contact op met The Big Mo op 06-432 67 430.