Online ouderavond met interactief programma

Met deze laagdrempelige online ouderavond bereikt u de ouders van uw school op veilige en verassende manier. De online ouderavond van The Big Mo is een plezierig interactief evenement waar iedere ouder eenvoudig aan kan deelnemen vanuit huis of school. Inhoudelijk sluit deze ouderavond aan op een door u gekozen thema. Of u kiest uit een van de veelgevraagde thema's. Lees verder...

Hoe werkt een online ouderavond?

Wij verzorgen voor de ouders van uw school een enerverend interactief programma vanuit onze eigen digitale studio's. Met theater, gesprek, humor en praktische informatie betrekken wij de ouders actief bij jullie schoolactiviteiten. De ouders ontvangen een link vanuit ons eigen virtueel theaterplatform of loggen in via het onlineplatform van uw keuze, zoals Teams of Zoom. Eenvoudig geregeld. We zorgen vooraf voor een goede afstemming met de ICT van uw organisatie, zodat ouders bijvoorbeeld ook vanuit uw school kunnen deelnemen. In principe kunnen de ouders online deelnemen aan de ouderavond vanuit elke locatie, zelfs vanuit het buitenland. Een internetverbinding en computer, telefoon of tablet is voldoende. 

Warm onthaal van de ouders op uw online ouderavond!

Ouders worden wam en muzikaal onthaald in de virtuele foyer waarbij onze acteurs alvast het ijs breken. Indien nodig kan onze technicus ouders op dat moment ook even ondersteunen met het inloggen. Op de afgesproken tijd weet je zeker dat iedereen aan boord is en kan de ouderavond beginnen. Wat volgt is een uitnodigende mix van theater en gesprek. Met humor en finesse stippen de acteurs belangrijke onderwerpen aan die passen bij het thema van de avond. 

De acteurs spelen op basis van interactie met het publiek. Het publiek blijft volop betrokken in deze interactieve theatervoorstelling. Zo zijn er stellingen en pols om op  reageren, kan men chatten of meepraten en is er gelegenheid om kennis en informatie uit te wisselen.

Gesprek en contact blijft het belangrijkste: We hebben ervaren dat ook online het menselijk contact het meest wordt gewaardeerd. Ouders die ervaringen uitwisselen, verhalen delen en daarmee de band met elkaar -en met de school- versterken. 

Laagdrempelig: Iedere ouder neemt eenvoudig deel vanuit huis. Of vanuit uw school. Inhoudelijk sluit de online ouderavond aan op uw thema. Of u kiest uit een van de veelgevraagde thema's, waaronder:

- Pesten online: gespreksvoorstelling en informatieavond in een virtueel decor.
- Verslaving en verleiding: voorstelling voor ouders over het gesprek met pubers over alcohol, drugs en andere verleidingen.
- Corona Crisis in Huis: Lucht je hart en wissel ervaringen uit met andere ouders. De avondklok-rock en pubermeditatie. Na het luchten van de frustraties gaan we serieus in op het onderwerp. De psychologie van een pandemie onderzocht in relatie tot het gezin, het opgroeiende kind. Praktische tips, delen van kennisbronnen en vooral een uitnodiging tot een openhartig gesprek.

Wist u dat The Big Mo gemiddeld 300 voorstellingen per jaar speelde in de afgelopen 20 jaar? Die ervaring nemen we nu mee online!

Uw school positief (en letterlijk) in beeld brengen bij de ouders met een online ouderavond:

In het unieke online concept van theatergroep The Big Mo voor deze digitale ouderavonden spelen de acteurs in een virtueel decor van uw eigen school, speciaal voor deze digitale ouderavonden.

Het online platform dat wij in maart 2020 hebben ontwikkeld is een geweldige basis om mensen virtueel tot ontmoeting te brengen. Acteurs streamen vanuit verschillende locaties, of spelen in de greenscreen studio's in onze hoofdlocatie. De deelnemers aan de interactieve ouderavond doen mee in de chat, videogesprek of bellen in. Hierbij houden we altijd een laagdrempelig optie open voor ouders die liever niet in beeld zijn, maar wel graag de avond bij willen wonen. We streamen het online programma voor uw ouderavond vanuit ons eigen platform of sluiten aan op de programma's die uw school al gebruikt, zoals teams, zoom, webex.

The Big Mo verzorgt deze unieke vorm van online interactief theater voor grote en kleine groepen ouders. Neem nu vrijblijvend contact op. 

Online interactieve ouderavond voor PO en VO

Eenvoudig deze online culturele beleving voor uw school boeken:

Alle voorstellingen en workshops van The Big Mo boekt u via Theater in School. Femme en Nathalie zijn onze contactpersoon voor de schoolvoorstellingen van The Big Mo. Klik hier voor de contactgegevens.

Voor al uw vragen of overleg kunt u natuurlijk ook altijd direct contact met The Big Mo opnemen. Wij denken graag met u mee!

Meer info? Stuur ons een mail Boek nu via theaterinschool.nl Direct online Boekingsformulier