Actueel

Puppet-X - De impro poppenshow voor volwassenen!

Puppet-X is de enige echte unieke improvisatie poppenshow voor volwassen.

Puppet-X speelt in theaters, op (internationale) fesitvals en op maat voor bedrijven.

Meer dan dertig kleurrijke personages belichten alle aspecten van het menselijke gedrag en de wereld waarin wij leven met humor en inhoud.
Direct, ontwapenend, hilarisch en muzikaal. Maar vooral ook herkenbaar en juist daardoor erg sterk. Live improviseren de puppets van Puppet-X onder leiding van vier zeer ervaren menselijke acteurs een actuele voorstelling die het publiek nog lang bij zal blijven. 

Puppet-X voor theaters en festivals:

Nodig Puppet-X nu uit voor uw (internationale) festival, of om te spelen in uw theater. Deze onvergetelijke chaos belooft voor uw publiek een verassende, hilarische en ontroerende ervaring. Boek nu, nu de poppen-cast van Puppet-X nog in kartonnen dozen woont, want voor je het weet ben je te laat, en zijn deze niet te stuiten kleurrijke karakters doorgebroken divas met steralures en bijbehorende eisen! En waar haalt u dan 30 kleedkamers vandaan? 

Puppet-X voor bedrijven en organisaties:
U boekt Puppet-X in theaters, op bijeenkomsten en congressen voor een unieke interactieve voorstelling waarin de suggesties van het publiek onvergetelijke wijze wordt belicht door een poppen-cast van unieke karakters. 
Puppet-X maakt desgewenst na een intake met u een concept op maat voor een voorstelling die aansluit bij uw doelen.
Puppet-X kan ook intern worden ingezet om processen op de werkvloer zichtbaar en bespreekbaar te maken. 

 

Cast:
Martijn Loerakker
Monique van Aken
Richard Roling
Remy van Keulen

... en meer dan dertig unieke Puppet-X poppen!